• Nieuwe Sponsor

  Nieuwe Sponsor

  Ondanks alles,   zijn we erg trots en superblij dat we een nieuwe sponsor voor HV Actief  aan jullie mogen presenteren. Het is  Feringa-Tabak 

  Feringa-Tabak is een onafhankelijk inspectie- en adviesbureau voor veilige technische installaties. Vanuit hun vestigingen in Emmen en Ter Apel zetten zij zich in voor hun klanten. Zij voeren inspecties uit aan elektrische installaties, drinkwaterinstallaties en klimaatinstallaties. Zijn er vragen of wilt hun expertise graag inschakelen voor uw nieuwe of bestaande installatie? Neem dan ten alle tijden contact met hen op . Feringa-Tabak staat voor u klaar met onafhankelijke en gecertificeerde adviseurs & inspecteurs.

  Contact – Feringa Tabak (feringa-tabak.nl)

  De naam Feringa-Tabak zal  de komende 3 jaren een prominente plek gaan innemen op de shirts van Dames 1 en 2 en verder zal de naam zichtbaar worden in  de kantine, de hal en op alle commerciële uitingen van HV Actief .

 • Contributie verhoging 2021 van de Baan !

  Meer goed nieuws !  Contributieverhoging voor 2021 is van de baan ! In overleg met het NHV is besloten om de contributie te laten voor wat het is,  in gegeven door COVID-19.